Asistenta IT

Externalizare IT. Diversitate. Standarde înalte. Servicii Personalizate.

ALCAZ CONSULT își definește portofoliul prin produsele hardware furnizate, dar mai ales a serviciilor IT, prin prisma profesionalismului și a accederii către răspunsul la nevoile clienților.
Orice companie are nevoie de un control total al activității pe care o desfășoară, astfel că pentru a putea concentra toate resursele către succes, este necesară evaluarea opțiunii de externalizare a serviciilor IT – opțiune ce conferă desfășurarea activității acesteia fidelă nevoilor companiei din punct de vedere al factorilor timp și resurse.

ALCAZ CONSULT susține acest control, prin oferirea de avantaje atat din punctul de vedere al costurilor, dar mai ales prin prisma calității. O soluție la orice problemă, externalizarea serviciilor IT, conferă protecția 24 din 24 de ore a infrastructurii IT a companiei dumneavoastră. Prin urmare, toate resursele necesare companiei dumneavoastra se vor putea concentra pe succes, pentru că orice problemă la noi îsi
găsește soluția.

De ce este rentabil să optați pentru Externalizarea IT? În primul rând, costurile de întreținere se reduc substanțial. Nu trebuie sa vă preocupe diversele domenii IT, pentru care ar trebui sa angajați specialiști, deoarece noi îi avem deja. Există câte un specialist pe fiecare domeniu, pentru fiecare problemă. Acest lucru ar fi dificil în cazul optării pentru crearea unui departament IT în cadrul companiei dumneavostră. Problema costurilor este redusă substanțial sub aspectul salariilor, asigurarea condițiilor de muncă sau altora aspecte generate de angajați.
Printre opțiunile pachetului de externalizare IT pe care le veți obține apelând la serviciile noastre se enumeră: asistență IT, rețele structurale și servere.
Soluțiile contractului de asistență IT conferă asigurarea bunei funcționări a serverelor, serviciilor asociate, stațiilor de lucru și un maxim de disponibilitate conform cu nevoile dumneavoastră.
Dintre serviciile contractului de asistență IT amintim:

 • mentenanța diferitelor pachete software
 • mentenanță hardware și de comunicații
 • mentenanță servere – virtualizare
 • eliminarea vulnerabilităților de securitate
 • intervenții controlate prin izolarea problemei și asigurarea funcționării în continuare a
  serviciilor
 • supraveghere activă – alertă prin mail sau SMS
 • suport telefonic
 • consumabile

În ceea ce privește implementarea unui proiect al rețelelor structurale, specialiștii noștri evaluează atât cerințele actuale, cât și cele viitoare care să corespundă oricăror tipuri de nevoi ale clientului.
Dintre aceste servicii enumerăm:

 • Proiectare rețele de calculatoare
 • Cablare structurată
 • Consultanță în vederea achiziționarii de echipamente
 • Optimizarea rețelelor existente
 • Integrarea de servere și stații de lucru în rețelele existente
 • Conectare Internet la sediul clientului

Prin opțiunea dumneavoastră orientată către serverele noastre, puteți beneficia de customizarea acestora după cerințele și nevoile dumneavoastră, datorită unei experiențe de peste 12 ani în acest domeniu, ALCAZ CONSULT, putând implementa soluții IT bazate pe LINUX, BSD sau Windows Server, precum și soluții concepute special pentru o integrare rapidă și pentru a limita apariția oricărei tip de probleme.
Modularitatea excelentă a serverelor dezvoltate de către noi, vă dă posibilitatea să alegeți ce pachete de servere să instalați în funcție de nevoile aferente afacerii pe care o dețineți.
Costul aferent pentru neutilizarea acestor tehnologii este mult mai mare decat se estimeaza la prima vedere.

Pentru o oferta personalizată nevoilor societății dvs. vă rugam să ne contactați.